Nieuws


December 2016 - Actie Vandebron voor bewoners woonwijk Hoogveld

Voor de bewoners van de woonwijk Hoogveld die nu al 10 jaar onze groene warmte afnemen, heeft Vandebron als bedankje een leuke december actie bedacht die volledig past in onze visie van de circulaire economie. Inmiddels hebben bewoners van de woonwijk Hoogveld hiervan onderstaand kaartje in de brievenbus ontvangen.

actie-vandebron

Gratis kerstboom
Afgelopen vrijdag 9 december zijn de Vandebron-promotors gestart met de deur tot deur actie. Daarbij kregen zij erg veel vragen over de gratis kerstboom actie. Om als inwoner van Hoogveld in aanmerking te komen voor een gratis kerstboom dient u zich als nieuwe klant aan te melden bij een van de Vandebron-promotors, of al minimaal 2 weken klant te zijn van Vandebron. Om de gratis kerstboom in ontvangst te nemen kunt u zich vanaf dinsdag 13 december t/m vrijdag 23 december op werkdagen tussen 15:00 en 17:00 bij ons melden. Nieuwe klanten vragen wij om het gele doordrukformulier mee te nemen dat u van de Vandebron-promotors hebt ontvangen. Bestaande klanten kunnen een afdruk maken van de eerste pagina na het inloggen op vandebron.nl en deze aan ons overleggen.

Oktober 2016 - Open dag Weekend van de Wetenschap / Limburg Circulair

Op 1 oktober waren onze deuren geopend voor het publiek in het kader van Limburg Circulair als onderdeel van het landelijke evenement het Weekend van de Wetenschap.
In het Limburgs Dagblad / Dagblad de Limburger stond een mooi artikel over deze geslaagde dag.

Januari 2016 - Groene stroom BES verkrijgbaar bij Vandebron

Met ingang van 1 januari 2016 wordt onze groene stroom zoals we die aan het net leveren, verhandeld via energieleverancier Vandebron. Voor u als consument is het daarmee mogelijk om rechtstreeks voor ons te kiezen als uw leverancier van groene stroom. Dat is goed voor het milieu en ook nog eens goed voor uw en onze portemonee!
Meer details over ons als energiebron van Vandebron vindt u hier.

December 2012 - Limburg onderneemt

In december 2012 heeft in het katern ''Limburg onderneemt'' van dagblad de Limburger / het Limburgs dagblad een artikel gestaan over de BES. Lees hier het artikel