Home     Klanten    Vacatures    Contact
Klanten
Particulier
In verband met uw veiligheid en die van onze medewerkers kunnen wij van particulere aanbieders helaas geen tuinafval aannemen. Wij willen u daarvoor graag doorverwijzen naar de diverse milieuparken in uw gemeente die daar wel op ingericht zijn. Bij voorbaat dank voor uw begrip!

Zakelijk
Zakelijke aanbieders zoals hoveniers dienen bij ons geregistreerd te staan als klant en kunnen vervolgens met een weegpas zelf de in- en uitwegingen uitvoeren. Deze wegingen worden automatisch geregistreerd in ons computersysteem. Op basis van deze gegevens krijgt u van ons maandelijks een factuur met een gedetailleerd overzicht van alle wegingen.

Bent u nog niet als klant geregistreerd? Maak dan gebruik van ons
aanmeldformulier. Vul dit formulier volledig in en mail het samen met een kopie van uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel naar info@besbv.nl.

Voor onze zakelijke klanten hanteren wij de volgende
algemene voorwaarden en algemene acceptatie eisen.

Tarieven
Met ingang van 1 februari 2022 worden onze poorttarieven voor zakelijke klanten aangepast. Over het algemeen gaan onze tarieven omlaag en voor een aantal afvalstromen zelfs naar € 0,00 per ton. Onze nieuwe tarievenlijst vindt u hier.

Hebt u nog vragen, neem dan contact op met Servaes Aarts,
telefoon: 06 5266 4923 of stuur een e-mail naar
info@besbv.nlCopyright 2021 © BES Exploitatie B.V.